SRAMNO: Đorđevićeva Jovana dobila prostačku i nepristojnu poruku! Objavila je i ODGOVORILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 19:31

SRAMNO: Đorđevićeva Jovana dobila prostačku i nepristojnu poruku! Objavila je i ODGOVORILA (FOTO)

Očitala je lekciju svom "obožavaocu".

Jovana Đorđević, supruga poznatog fudbalera Filipa, svojevremeno je otkrila bizarnu situaciju koja joj se dogodila.

Ona je podelila sa ljudima koji je prate na društvenim mrežama bezobraznu ponudu koju joj je poslao jedan mladić.

Naime dotični mladić poslao joj je poruku  sa upitom o tome da li bi želela da ima intimne odnose sa njim u trajanju od sat vremena za koje bi platio 500 evra.

Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Porto.

Jovana Đorđević je objavila pitanje mladića, i uz skrinšot na svom Instagramu napisala "Sat vremena kaže".

Potom se manekenka tim povodom i oglasila.

- Ne znam šta je ovaj dečak razmišljao, ali nikako ne mogu da uradim tako nešto. Objavila sam njegovu ponudu na internetu da podelim svoje nezadovoljstvo - rekla je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.