Raikonen se nada plati u Lotusu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raikonen se nada plati u Lotusu

Vozač Lotusa Kimi Raikonen je rekao danas da se nada da će rešiti probleme oko neisplaćenih plata sa svojom ekipom i istakao da neće odsustvovati sa preostalih trka u šampionatu Formule 1.

 Kimi Raikonen  

Raikonen je juče rekao da ne prima redovno platu u Lotusu, zbog čega je odlučio da napusti ekipu pre isteka ugovora i pređe u Ferari.

"Nadam se i verujem da će u nekom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << početi da mi isplaćuju novac. Učestvovaću u svim trkama do kraja šampionata, nije mi u interesu da ne vozim. Volim da se trkam i ne želim Lotusu ništa loše", rekao je Raikonen za finsku televiziju. 

 

Raikonen će sledeće sezone voziti za Ferari zajedno sa Fernandom Alonsom.

 

Trka u šampionatu Formule jedan vozi se u nedelju, od 14 sati za Veliku nagradu Singapura.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raikonen se nada plati u Lotusu

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2013

Vozač Lotusa Kimi Raikonen je rekao danas da se nada da će rešiti probleme oko neisplaćenih plata sa svojom ekipom i istakao da neće odsustvovati sa preostalih trka u šampionatu Formule 1. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Raikonen se nada plati u Lotusu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2013

Kimi Raikonen, vozač Lotusa, rekao je danas da se nada da će riješiti probleme oko neisplaćenih plata sa svojom ekipom i istakao da neće odsustvovati sa preostalih trka u šampionatu Formule 1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.