Raikonen: Ne plaćaju me, zato idem

Izvor: B92, 19.Sep.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raikonen: Ne plaćaju me, zato idem

Šampion Formule 1 Kimi Raikonen otkrio je da je zbog novca odlučio da napusti Lotus i pređe u Ferari, ali ne zbog toliko bogate ponude italijanskog tima.

Finac je više puta istakao da je od Lotusa tražio finansijske garancije za narednu sezonu, a u prvom razgovoru sa medijima od kako je potvrđen njegov prelazak u Ferari istakao je da tim već kasni sa isplatama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plata i da smatra da se situacija neće skoro promeniti.

Razlog zašto sam odlučio da napustim tim je novac, tačnije nedostatak istog, kao i moje plate. I zaista mi je žao zbog toga“, rekao je Raikonen.

Raikonen je pre nego što je potvrđen njegov prelazak u Ferari naglasio da novac neće biti najvažniji kada bude donosio odluku o tome gde će voziti sledeće sezone, ali se izgleda predomislio.

Upitan da li postoji nešto što je Lotus mogao da uradi da bi ga ubedio da ostane, Raikonen je rekao:

Mnoge stvari i siguran sam da u timu znaju šta tačno. Teško je reći da li bi nešto bilo drugačije da su to učinili, ali sam zadovoljan svojom odlukom“.

Prema izvorima pojedinih medija, Raikonen je redovno dobijao svoju osnovnu platu, a problem je u bonusima koje treba da dobije za svoje rezultate.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se ovog vikenda Velikom nagradom Singapura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raikonen: Ne plaćaju me, zato idem

Izvor: B92, 19.Sep.2013

Šampion Formule 1 Kimi Raikonen otkrio je da je zbog novca odlučio da napusti Lotus i pređe u Ferari, ali ne zbog toliko bogate ponude italijanskog tima...Finac je više puta istakao da je od Lotusa tražio finansijske garancije za narednu sezonu, a u prvom razgovoru sa medijima od kako je potvrđen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.