RADONJIĆ SE OPROSTIO OD PRVE POZICIJE? Sa Cedevitom derbi za drugo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 14:56

RADONJIĆ SE OPROSTIO OD PRVE POZICIJE? Sa Cedevitom derbi za drugo mesto

ABA liga ulazi u završnicu.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu (18 časova) ekipu Cedevita Olimpije u zaostaloj utakmici 11.kola ABA lige.

Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Porto.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Lendrija Noka (nije bio registrovan u trenutku otkazivanja utakmice koja je bila odložena zbog Covida-19 i inficiranja Džordana Lojda) i Marka Jagodića Kuridže koji će biti odsutan tri nedelje zbog povrede kolena.

- Ovo će biti derbi za drugo mesto i vrlo važna utakmica za oba tima. Olimpija je odličan tim, dobro ukomponovan, tim koji dobro igra i u dobroj je formi. Mi imamo hendikep u odsustvu Lendrija Noka i Marka Jagodića Kuridže, ali želimo da osvojimo nove bodove koje bi značili veliki korak ka drugom mestu pred plej of - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Već u nedelju dva tima odrigaće i zaostalu utakmicu 24.kola ,ovoga puta u dvorani „Stožice“ u Ljubljani sa početkom u 17 sati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.