Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 14:35

Od posla veka do Kristijanovog taoca, Alegrijev savet Anjeliju: Oteraj Kristijana!

Bivši trener Juventusa smatra da Portugalac koči Staru damu

Vrhunac je prošao, ali Kristijano Ronaldo je i dalje jedan od najubojitijih napadača planete. Međutim, ne toliko dobar da bi Juventus trpeo negativan uticaj Portugalca na celu ekipu, a upravo je to slučaj u Torinu, smatra bivši trener Stare dame Masimilijano Alegri.

Ili bar tako tvrdi rimska Republika, ugledna novina, koja navodi da je Alegri savetovao gazdu Juventusa Andreu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Anjelija otera Kristijana Ronalda.

Reši se Ronalda, on blokira razvoj tima i kluba“, navodno je Alegri rekao Anjeliju.

Sad je doduše lako biti pametan, jer je malo verovatno da će posle osam skudeta Juve uspeti da odbrani titulu šampiona Serije A. Inter je već 12 bodova ispred, u seriji od 11 pobeda u ligi.

Juve je pride ispao i iz Lige šampiona, da sve bude gore, izbacio ga je Porto sa igračem manje, a Ronaldo je i doveden baš kako bi tim, toliko dominantan u Italiji pod vođstvom Alegrija, napravio iskorak i na međunarodnoj sceni i pokorio Evropu.

Tada se pisalo o Juventusovom “poslu veka“. Sad je kontekst sasvim drugačiji, Juventus skoro da je postao Ronaldov talac.

Ronaldov ugovor sa Juventusom ističe 2022. godine, ali će se o njegovom ostanku u Torinu razgovarati na kraju sezone. Čini se da u Torinu ne bi imali nikakav problem ako bi on poželeo da ode. Problem je međutim što zbog niskih poreza u Italiji Ronaldo nigde ne bi mogao da uzme ni približno iste pare kao u Juventusu. U stvari, Ronaldo bar trenutno nema apsolutno nikakvu ponudu, mada se već neko vreme spekuliše da bi Real mogao da ga vrati u Madrid.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.