OSETILA SAM DA MOGU... Adriana opisala šta joj se motalo glavom pre briljantnog osvajanja srebra

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 23:04

"OSETILA SAM DA MOGU..." Adriana opisala šta joj se motalo glavom pre briljantnog osvajanja srebra

Neverovatan podvig.

Adriana Vilagoš je govorila o prvim utiscima nakon što je osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u bacanju koplja.

Vilagoš je osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

- Šta mogu da kažem? Nisam ni očekivala uopšte, kako je počelo takmičenje... Bacila sam 57, bila sam previše nervozna... Jako sam loše bacila, mislila sam da ću ispasti posle tri serije. Onda sam pričala sa mamo, trenerom i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selektorom i oni su me malo podigli i ušla sam među osam. Onda mi je malo olakšalo i osetila sam da mogu, ako dodam snagu, da ću uspeti. Posle dve serije sam opet bacila onako... - rekla je Vilagoš i dodala:

- Mislila sam da će me Špotakova prebaciti u zadnjoj seriji, pošto je jako iskusnija. Nisam mislila da ću da psihički izdržim i baš u zadnjoj seriji bacim dobro. Jako sam srećna, još ne mogu da shvatim - rekla je Adriana.

Osamnaestogodišnja Srpkinja je bacila u šestoj seriji 62,01 metara i tako pretekla Čehinju Barboru Špotakovu, koja je pre toga bacila 60,68.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.