Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 09:46

Nišlije gostuju u Novom Pazaru, Vojvodina u Surdulici

Deveto kolo fudbalske Superlige Srbije obeležiće 165. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a uvertira "najvećoj utakmici na ovim prostorima" biće nekoliko zanimljivih duela.
Deveto kolo biće otvoreno od 16.00 časova u Novom Pazaru, gde će domaćin, koji je izvršio promenu trenera, pokušati da izađe iz krize.

Nišlije sa druge strane, žele da potvrde dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igru i pobedu iz prošlog kola, i u ovom.
Tri sata kasnije, igraju se dve utakmice.
Jedno od prijatnijih iznenađenja u Superligi, ekipa Kolubare, pokušaće protiv Metalca u Gornjem Milanovcu da dođe do svoje četvrte pobede.
U istom terminu, snage će odmeriti Radnik i Vojvodina, timovi sa istim brojem bodova osvojenim u dosadašnjem toku prvenstva.
Raspored 9. kola:
Petak:
Novi Pazar - Radnički Niš (16.00)
Metalac - Kolubara (19.00)
Radnik - Vojvodina (19.00).
Subota:
Čukarički - Spartak (16.00)
Proleter - Mladost (16.00)
Voždovac - Radnički Kragujevac (18.30)
Nedelja:
Partizan - Crvena zvezda (18.00)
Tabela: Partizan 21 bod, Crvena zvezda 19, Napredak 18, TSC 17, Spartak 12, Voždovac 12, Čukarički 11, Kolubara 10, Radnik 9, Vojvodina 9, Radnički Niš 9, Radnički Kragujevac 8, Metalac 5, Proleter 5, Novi Pazar 4, Mladost 1.

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalac siguran na svom terenu, Vojvodina slavila na gostovanju

Izvor: RTS, 17.Sep.2021

Fudbaleri Metalca nadigrali su tim Kolubare na svom terenu u Gornjem Milanovcu sa 3:1, a Vojvodina je ubedljivo nadigrala Radnik na gostovanju u Surdulici sa 2:0 u poslednjim večerašnjim utakmicama devetog kola Linglong Superlige Srbije. . U vrlo ravnopravnom duelu Metalac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.