Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 20:38

Modrić: Mbape je jedan od najboljih na svetu, a dobri igrači su uvek dobrodošli

"Ali nije u redu da se sada o tome govori", kaže hrvatski as

Real Madrid je na Enfild stigao sa velikih 3:1, ali su svi u ekspediciji Kraljevskog kluba svesni da posao nije završen. Takav je slučaj i sa iskusnim Lukom Modrićem, koji dobro zna kako se rešavaju mečevi na najvišem nivou takmičenja.

Real je dostigao pravu formu u pravo vreme, a revanš sa Liverpulom stiže nakon slavlja u El Klasiku.

"Veoma zahtevan protivnik, utakmica u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ćemo morati da budemo na nivou takmičenja. Moramo timski da se branimo i napadamo. Idemo po pobedu, nismo došli da branimo rezultat, već da pobedimo. Dobro smo, fizički nam nije lako, ali moramo da izdržimo. Devet meseci smo naporno radili da bismo bili ovde, pa ne možemo da se žalimo na umor ili ne znam šta drugo. Nastavljamo da radimo i budemo profesionalci. Nadam se da će se na kraju sav ovaj trud isplatiti", rekao je Modrić.

Teška povreda Lukasa Vaskeza je predstavljala veliki udarac za kompletnu Zidanovu ekipu.

"Njegova povreda nas je dosta pogodilia. Nadam se da će se brzo oporaviti i biti dobro. Teškoće nas još više ujedinjuju, potrebni su nam svi igrači na visokom nivou. Mnogo je povreda, ali ne možemo i nikada se nismo žalili".

Modrić igra kao u "cvetu mladosti".

"Ne znam, srećan sam što pomažem timu i osećam se veoma dobro. Moram da nastavim ovako, ali nije vreme da upoređujem ovu sezonu sa drugima".

(2,10) LIVERPUL (3,45) REAL MADRID (3,50)

Uveliko se priča o potencijalnom dolasku Kilijana Mbapea u Madrid, pa ta tema nije zaobišla ni hrvatskog asa.

"Ne znam šta da vam kažem, izlazi mnogo stvari oko igrača koji bi mogli da dođu. Ne mogu da ulazim u to. Mbape je sjajan igrač, to je pokazao, a dobri igrači su dobrodošli. Ali nije u redu da se sada o tome govori. Kao igrač je top, jedan od najboljih na svetu", dodao je Modrić.

Modrić na terenu blista u saradnji sa Tonijem Krosom.

"Igramo zajedno dugi niz godina i mogu da kažem da je on jedan od igrača sa kojim mi je bilo najugodnije. Uživam da igram sa njim, odlično se razumemo i videćemo kako da što duže nastavimo u tome".

Kako teče obnova ugovora?

"Moja obnova ide dobro, ne mogu da kažem više. Ovde se osećam srećno i nadam se da ću biti tu i sledeće godine, ali ne mogu ništa više da kažem o tome".

Florentino Perez je ponovo izabran za predsednika.

"Čestitam predsedniku na novom mandatu, on sigurno želi da izgradi sjajan tim, iako ga već imamo".

Enfild bez publike, nije pravi Enfild.

"To nije prednost, jer je fudbal takav. Srećom, čini mi se da je ostalo još malo... Lično sam više voleo da igram kada je Enfild pun, sa svim navijačima", rekao je Modrić.

 

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUKA MODRIĆ: ‘Kilijan Mbape je jedan od najboljih fudbalera na svetu! Veliki igrči su uvek dobrodošli u Real’

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2021

Zanimljiva izjava popularnog veziste. Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić ne krije da bi voleo da zaigra sa Kilijanom Mbapeom. Dugo se priča o potencijalnom odlasku Mbapea iz PSŽ. Kao glavni kandidat za dovođenje Francuza je slavni Real Madrid.  -Mnogo je glasina i vesti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.