MILAN SVE JAČI: Rosoneri ZAVRŠILI veliki POSAO pred duel sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 09:10

MILAN SVE JAČI: Rosoneri ZAVRŠILI veliki POSAO pred duel sa Zvezdom

Danas će biti predstavljen.

Milan se pojačava pred dvomeč sa Crvenom zvedom u Ligi Evrope. Zvanično je predstavljen Hrvat Mario Mandžukić, koji će biti veliko pojačanje u napadu, a u petak se očekuje ozvaničenje još jednog transfera.

Italijanski novinar Fabricio Romano u četvrtak uveče je potvrdio da će novo pojačanje Milana biti Fikajo Tomori, defanzivac Čelsija.

On dolazi na šestomesečnu pozajmicu, a Milanezi će imati opciju otkupa ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju sezone u iznosu od 25 miliona funti.

Confirmed. Fikayo Tomori will be in Milano on Friday to have medicals as new AC Milan player, paperworks signed today with Chelsea. 🤝

Final details: loan until June 2021 [6 months] with buy option around €28.2m [£25m]. He’ll fly to Italy in the next few hours. 🔵 #CFC #ACMilan https://t.co/tQ7yQRZMov

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 21, 2021

Tomori je prošao mlađe kategorija kluba sa Stamford Bridža, išao je na pozajmice u Brajton, Hal i Derbi, a ovo će mu biti prvo iskustvo van Ostrva.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgleda Klaudija Romani, poznata navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.