MASTERS MONTE KARLO: Loš dan za Srbe, ISPAO i umorni Đere! Rus ide dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 19:01

MASTERS MONTE KARLO: Loš dan za Srbe, ISPAO i umorni Đere! Rus ide dalje

Kraj na startu za Lasla.

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu. Srpski teniser poražen je sa 0:2 (4:6, 1:6) za 79 minuta od Karena Hačanova iz Rusije.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Još pre meča Đere je imao problem sa bolovima u kolenu, pa je to, kao i umor od učešća sa turnira u Kaljariju, samo ubrzalo njegovu eliminaciju.

Iako je delovao umorno, naš teniser je sasvim solidno počeo meč, iako je u četvrtom i šestom gemu morao da spašava dve, odnosno jednu brejk loptu.

Ipak, na 5:4 za Hačanova, Đere je popustio i Moskovljanin je osvojio početni set. Evidentno je bilo da Laslo ima problema sa kretanjem, što je omogućilo Rusu da lakše osvaja gemove u narednom setu.

Brzo je Hačanov došao do brejka, već u četrtom gemu i potom ga je potvrdio sa 4:1. Još jednom je Rus oduzeo servis Laslu, u šestom gemu, a zatim rutinski odservirao za ubedljivih 6:1.

Pobednik meča Pablo Karenjo Busto (Španija) - Stefan Travalja (Italija) biće rival Hačanovu u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.