Izvor: RTS, 11.Apr.2021, 08:29

Lejkersi slavili u Bruklinu, Oklahoma Siti poražen od Filadelfije

Oklahoma Siti Tander poražen je od Filadelfije Seventisiksersa rezultatom 117:93. Aleksej Pokuševskije bio starter u svom timu, a za nešto više od osam minuta na parketu zabeležio je tri skoka (sva tri defanzivna), a imao je i jednu asistenciju. Teren je morao da napusti zbog povrede ramena.
Žoel Embid je bio najefikasniji na ovom meču sa 27 poena, čemu je pridodao devet skokova i četiri asistencije.

U meču koji je verovatno bio najzanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u subotu, Los Anđeles Lejkersi savladali su Bruklin Netse rezultatom 126:101.
Mnogo igrača je svakako odsustvovalo sa ovog meča koji mnogi projektuju kao potencijalno finale ove sezone. Lebron Džejms, Entoni Dejvis i Džejms Harden zbog povredanisu mogli da pomognu svojim timovima. Broj odsutnih se samo povećao, kada je igru napustio i Kajri Irving, posle sukoba sa Šrederom.
U svemu ovome bolje se snašla ekipa iz Kalifornije, u kojoj su čak osam igrača imala dvocifren broj poena.
Kevin Djurent je postigao 22 poena u svojoj drugoj utakmici posle pauze od 23 meča zbog povrede. Irving je imao 18 poena, ali sve skupa nedovoljno da se izbegne prvi poraz na domaćem parketu posle devet utakmica. Lejkersi su spustili Bruklin na 18 poena manje od njihovog ovosezonskog proseka.
Uoči ovog meča Lejkersi su pali na peto mesto Zapada, što se podudara sa odsustvom Džejmsa sa parketa, koje se sada proteže na 11 mečeva. Bruklin je prvi na Zapadu.
U ostalim mečevima Toronto je savladao Klivlend rezultatom 135:115, Juta je bila bolja od Sakramenta rezultatom 128:112, Golsen Stejt je trijumfovao protiv Hjustona rezultatom 125:109, Finiks je bio ubedljiv protiv Vašingtona (134:106), dok je Portland nadigrao Detroit rezultatom 118:103.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lejkersi slavili u Bruklinu, Pokuševski povredio rame

Izvor: RTS, 11.Apr.2021

Oklahoma Siti Tander poražen je od Filadelfije Seventisiksersa rezultatom 117:93. Aleksej Pokuševski je bio starter u svom timu, a za nešto više od osam minuta na parketu zabeležio je tri skoka (sva tri defanzivna), a imao je i jednu asistenciju. Teren je morao da napusti zbog povrede ramena. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.