Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 12:35

Kahriman novi golman Radničkog, Kovačević ostaje u Nišu

Nekadašnji golman Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Damir Kahriman novi je čuvar mreže Radničkog, saopštio je klub iz Niša.
Istovremeno, još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Kovačević, produžio je ugovor sa Nišlijama, čime je ispunjena želja novog-starog trenera Nenada Lalatovića.

"Želeo bih da se zahvalim rukovodstvu Radničkog i treneru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lalatoviću što su se odlučili za mene. Radnički ima ambicije da se bori za vrh tabele u Superligi i izlazak u Evropu, to je ono čemu i ja stremim, tako da smo brzo našli zajednički jezik. Imam veliko iskustvo i spreman sam da pomognem. Neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu", izjavio je Kahriman, koji je prethodne sezone čuvao mrežu Rada.
Kahrimana fudbalska javnost u Srbiji najviše pamti kao dugogodišnjeg čuvara mreže Crvene zvezde, sa kojom je bio i šampion Srbije. Upisao je i osam nastupa za reprezentaciju Srbije.
Prošle sezone je bio član Rada, a tokom bogate karijere branio je još za Slobodu, Javor, Zemun, Vojvodinu, tursku Konjuspor, ukrajinsku Tavriju, te grčke klubove Iraklis i Lamiju. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kahriman novi čuvar mreže Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2021

Punom parom se radi na "Čairu", a Radnički je završio prvi veliki posao u prelaznom roku. Iskusni golman Damir Kahriman novi je član niškog tima, dok je vezista Aleksandar Kovačević produžio ugovor sa Radničkim...Kahrimana fudbalska javnost u Srbiji najviše pamti kao dugogodišnjeg čuvara...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.