ISTORIJA: Odbojkašice Uba osvojile prvu šampionsku TITULU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 20:19

ISTORIJA: Odbojkašice Uba osvojile prvu šampionsku TITULU!

Najveći uspeh od osnivanja kluba.

Odbojkašice Uba prvi put u istoriji osvojile su titulu prvaka Srbije. U petoj utakmici finalne serije plej-ofa savladale su TENT iz Obrenovca sa 3:2 (po setovima 25:15, 25:21, 19:25, 18:25, 15:11).

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Domaći tim je rutinski došao do vođstva od 2:0 u setovima, ali se uporne Obrenovčanke nisu predavale pa je novog šampiona odlučio peti set. Ubljanke su povele sa 4:0, prednost zadržale do kraja i 16 godina od osnivanja došle do svoje prve šampionske titule. I to preotevši pehar Trentu, koji je branio naslov najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji.

Sjajan meč odigrala je Jelena Vulin koja je u pobedničkom timu osvojila 28 poena, dok je kod TENT-a najbolja bila Sara Carić sa 19 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.