GOVORIO O PREVISOKOM REZULTATU Trener Pjunika ekstremno nezadovoljan posle meča sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 23:27

GOVORIO O "PREVISOKOM REZULTATU" Trener Pjunika ekstremno nezadovoljan posle meča sa Zvezdom

Bilo je 5:0.

Crvena zvezda je slavila protiv Pjunika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat je bio 5:0.

Egiše Melikjan, trener jermenskog kluba, pričao je posle utakmice.

- Zvezda je zasluženo pobedila. Možda je rezultat previsok. Mislim da je sistem koji smo odabrali bio dobar, u nekim slučajevima smo uspevali da osujetimo pretnje, ali u modernom fudbalu je veoma važna brzina, a nismo uspeli to da sprečimo - iskren je Melikjan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Razlozi ubedljive pobede?

- Falio nam je završni pas. Njihovi individualci su kvalitetom uspevali da stvore prilike i koriste ih. Dozvoli smo im mnogo kontri, jednostavno nismo mogli da ih sprečimo. Voleo bih da analiziram igrače koji su ušli kasnije, međutim nisam baš svima zadovoljan - rekao je Melikjan i najavio sledeći duel za sedam dana:

- Siguran sam da ćemo se pripremiti dobro za drugu utakmicu. Ovaj rezultat će nas motivisati da se bolje spremimo, mi smo profesionalci i moramo izaći sa pravim stavom - zaključio je.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.