Izvor: RTS, 04.Mar.2021, 10:55

Filpovski: Trentno je bio previše jak za nas, imali smo snage za 20 minuta

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je da njegov tim imao mnogo problema sa izgubljenim loptama i da je to razlog poraza od Trenta.
Crno-beli izgubili su sinoć od Trenta 69:54 u petom kolu Top 16 faze Evrokupa.

"Čestitam Trentu na zasluženoj pobedi. Imali smo snage za samo 20 minuta, zbog toga što su bili suviše agresivni i atletski previše jaki za nas danas. Imali smo večeras problema sa izgubljenim loptama zbog njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čvrstine u igri i to je razlog zbog kojeg nismo uspeli da organizujemo našu igru. Još jednom čestitam Trentu", rekao je Filipovski na konferenciji za medije posle meča.
Partizan će plasman u četvrtfinale Evrokupa tražiti u poslednjem 6. kolu Top 16 faze, a nakon petog kola i večerašnjeg poraza u Trentu, crno-belima će naredne srede trebati pobeda protiv Metropolitansa u Ljubljani, uz trijumf Lokomotive Kubanj protiv Trenta.
Osim toga, zbir ovih pobeda mora doneti ukupno razliku od +19 ili više u korist domaćih timova (Partizan i Lokomotiva).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SAŠO FILIPOVSKI: ‘Imali smo dovoljno snage za 20 minuta’

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2021

Trener crno-belih se oglasio nakon poraza. Partizan je u sredu poražen od Trenta, u okviru 5. kola TOP 16 faze Evrokupa. Domaći su slavili rezultatom 69:54. Trento je na poluvremenu imao samo poen prednosti, ali je usledila sjajna treća četvrtina. PROČITAJTE JOŠ: KOŠARKAŠICA NAPRAVILA PAUZU...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.