FULAM SVE JAČI: Mitrović dobio OPAKOG saigrača, plaćen je skoro 20 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 10:19

FULAM SVE JAČI: Mitrović dobio OPAKOG saigrača, plaćen je skoro 20 miliona evra

Značajno pojačanje.

Fudbaleri Fulama odlično su startovali u Premijer ligi, pošto su u prvom kolu remizirali sa aktuelnim vicešampionom Liverpulom (2:2).

Oba gola na premijernom meču sezone postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je danas dobio i novog saigrača, koji bi mogao da bude značajno pojačanje u borbi za što bolji plasman, ili makar opstanak.

U pitanju je francuski defanzivac Isa Diop, koji dolazi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vest Hema u transferu vrednom 17.800.000 evra.

Fulham confirm signing of Issa Diop from West Ham. https://t.co/lJGwOopxHX

— MY DMC SPORTS (@mydmcsports) August 11, 2022

Fulam tako nastavlja da se pojačava, pa je finalizacijom posla trenutno na 56.400.000 evra utrošenih na pojačanja ovog leta.

Diop je potpisao ugovor sa Fulamom do 2027. godine. Za Čekićare je od 2018. godine odigrao 119 utakmica na kojima je postigao osam golova i upisao tri asistencije.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.