Doček odbojkaša u ponedeljak na balkonu Skupštine Beograda

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček odbojkaša u ponedeljak na balkonu Skupštine Beograda

Svečani doček odbojkaša Srbije, koji su večeras osvojili Evropsko prvenstvo u Francuskoj, biće na balkonu Skupštine Beograda u ponedeljak u 20 časova Svečani doček odbojkaša Srbije, koji su večeras osvojili Evropsko prvenstvo u Francuskoj, biće na balkonu Skupštine Beograda u ponedeljak u 20 časova, navodi se u čestitki >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << predsednika gradske Skupštine Nikole Nikodijevića."U ime Skupštine grada Beograda od srca vam čestitam osvajanje još jedne zlatne medalje. Doneli ste mnogo ushićenja i radosti čitavoj naciji i učinili nas ponovo veoma ponosnim", naveo je Nikodijević.On je pozvao Beograđane da dođu na plato ispred Starog dvora kako bi zajedno proslavili osvojeno zlato.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zakazan doček zlatnih odbojkaša, vidimo se na starom mestu!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019

Koliko će nas biti sutra ispred Skupštine?..Svečani doček odbojkaša Srbije, koji su večeras osvojili Evropsko prvenstvo u Francuskoj, biće na balkonu Skupštine Beograda u ponedeljak u 20 časova, navodi se u čestitki predsednika gradske Skupštine Nikole Nikodijevića..."U ime Skupštine grada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.