DOKLE TO IDE, ZAR JE SVE - NOVAC? Sramna potvrda iz VRHA slavnog kluba o NEČASNOJ pozadini Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 16:39

DOKLE TO IDE, ZAR JE SVE - NOVAC? Sramna potvrda iz VRHA slavnog kluba o NEČASNOJ pozadini Superlige

Bez duše...

Fudbalski svet je doživeo da 12 bogatih klubova odluči da ignoriše sva pravila i upozorenja UEFA i formira novo takmičenje u kome će se samo oni pitati i usput profitirati.

Ako će Superliga zaista zaživeti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Hteli mi to ili ne, ali Superliga Evrope je verovatno budućnost fudbala i za to možemo "zahvaliti" Real Madridu, Barseloni, Atletiko Madridu, Juventusu, Milanu, Interu, Totenhemu, Arsenalu, Mančester sitiju, Mančester junajtedu, Čelsiju i Liverpulu.

Potvrda da vlasnike bogatih klubova interesuje profit, a da im je interes fudbala u drugom planu, dobili smo

Član uprave jednog od šest prvoligaških klubova koji se odvajaju rekao je za "Skaj sport" koji nije hteo da mu otkriva identitet, da su vlasnici u potpunosti očekivali negativne reakcije i da je pozadina osnivanja Superlige Evrope nečasna - u pitanju je samo novac.

Објава коју дели Sky Sports (@skysports)

- Da budem iskren, nisu toliko zabrinuti zbog PR-a, a interesi fudbala kao igre su im sekundarna briga. Izjava jednog od čelnika kluba iz Premijer lige je citiram: "Naš primarni cilj je da povećamo prihode i profit. Opšti interesi fudbala su nam sekundarna briga." I to čujemo iz usta ljudi iz vrha U suštini, to znači da oni žele manje, a ne više fudbala jer bi bili skriveno zadovoljni ako njihovim fudbalerima bude zabranjeno igranje na takmičenjima poput Svetskog i Evropskog prvenstva. Poručeno nam je da će se ti klubovi, ako im bude dozvoljeno da ostanu u Premijer ligi, fokusirati na mečeve Superlige koji su sredinom nedelje i veoma je verovatno da će sa slabijim postavama igrati vikend mečeve nacionalnog prvenstva - ispričao je novinar "Skaj sporta" Kave Solhekol.

12 Top Club europei annunciano la creazione della Super League. Juventus Football Club tra i fondatori.https://t.co/QGT8iF883o pic.twitter.com/r2dSq1nkbg

— JuventusFC (@juventusfc) April 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.