DA LI JE SRBIJA PONOVO POKRADENA? Kamerunci postigli sporan gol, pa PORAVNALI, sudija nije gledao VAR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 13:50

DA LI JE SRBIJA PONOVO POKRADENA? Kamerunci postigli sporan gol, pa PORAVNALI, sudija nije gledao VAR (VIDEO)

Nemamo sreće.

Fudbaleri Kameruna za manje od tri minuta postigli su dva gola i izjednačili na 3:3 u meču drugog kola grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

Vodili su Orlovi sa 3:1, ali je onda usledio katastrofalan pad naših igrača koji su rivalu dozvolili da postignu dva gola u veoma kratkom intervalu.

⚽ Goal Vincent Aboubakar

🇨🇲 Cameroon 2-3 Serbia 🇷🇸#FIFAWorldCup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #CMRSRB pic.twitter.com/dcUibeEMIb

— gilabola_vidio (@GilabolaVidio) November 28, 2022

Najpre je u 64. minutu Abubakar smanjio na 2:3 iz veoma sporne situacije. Sudija je signalizirao ofsajd, ali je kasnije iz VAR sobe rečeno da gol važi, iako glavni arbitar nije pogledao snimak. Tokom prenosa, delovalo je kao da je Kamerunac bio iz ofsajda.

Svega dva minuta kasnije Čupo Moting poravanava na 3:3.

Lord choupo mating nih senggol dong#Cameroon #FIFAWorldCup pic.twitter.com/ZJAVMkmTGJ

— syndrom11 (@doaldodian) November 28, 2022

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mohamedi rešili spektakl – Gana zna kako da održi dva gola prednosti

Izvor: B92, 28.Nov.2022

Fudbaleri Gane savladali su Južnu Koreju rezultatom 3:2 u meču trećeg kola grupe H Svetskog prvenstva...Tako je ekipa Ota Ada nakon nesrećnog poraza protiv Portugalije u prvom kolu, identičnim rezultatom savladala azijsku selekciju nošena sjajnim 20-godišnjim Mohamedom Kudusom...Fudbaler Ajaksa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.