Bundesliga - Klinac pogurao Bajern u Frajburgu, šta još Kostić treba da uradi da bi Ajntraht pobedio? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Klinac "pogurao" Bajern u Frajburgu, šta još Kostić treba da uradi da bi Ajntraht pobedio? (video)

Mnogo pogodaka širom Nemačke.

U terminu od 20.30, večeras su odigrane četiri utakmice 16. kola nemačke Bundeslige.

Frajburg je umalo napravio iznenađenje protiv Bajerna, ali je gost iz Minhena na kraju ipak slavio sa 3:1. Poveli su Bavarci golom Roberta Levandovskog u 16. minutu, ali je Vinćenco Grifo izjednačio u 59. minutu igre. Kada se činilo da će Bajern doživeti još jedan kiks, na scenu je stupio 18-godišnji Džošua Zirkze koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u 92. minutu, samo dva po ulasku u igru, savladao Flekena. Svaku dilemu otklonio je Gnabri u petom minutu nadoknade vremena.

Borusija iz Menhengladbaha savladala je Paderborn rezultatom 2:0. Odluka je pala u drugom poluvremenu, odmah na početku mrežu rivala zatresao je Alasan Plea, da bi Lars Štindl pogodio sa penala u 67. minutu meča.

Tako su se "koltovi" izjednačili sa Lajpcigom na prvom mestu Bundeslige.

Ajntraht je u Frankfurtu uspeo da prospe dva gola prednosti protiv Kelna koji je slavio sa 4:2. Odlično je domaćin otvorio meč sa dva gola koja je namestio Filip Kostić - prvi u šestom minutu Hinteregeru, a drugi Pasijensi u 30. minutu. Nadu gostima davao je gol Ektora u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi u drugom delu videli kompletan preokret.

"Ovnovi" su za samo devet minuta postigli dva gola, Bornau u 72. i Dreksler u 81. minutu, da bi Jakobs pogodio u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Volfsburg je remizirao sa Šalkeom, gost je poveo u 51. minutu preko Kabaka, ali je Mbabu poravnao i postavio konačnih 1:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Plea za 16 sekundi odveo Borusiju na prvo mesto! Dete iz Holandije spaslo Bajern, Kostić namestio dva gola (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2019

Kako celu jesen, tako i na njenom kraju. Borusija iz Menhengladbaha igra fudbal za uživanje. Ako su do ove sezone nervirali navijače ne baš atraktivnim stilom, onda je učinak pod komandom Marka Rozea za svaku pohvalu. Od četvrtka veče i za deobu prve pozicije na tabeli Bundeslige, jer su Ždrepci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.