Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA U ALIJANC ARENI: Mnoštvo navijača ispratilo je Minhen u treću ligu

Nekadašnji šampion Nemačke i finalista Kupa pobednika kupova Minhen 1860 je ispao u treću ligu izgubivši na svom terenu revanš meč baraža od trećeplasiranog tima treće lige – Regenzburga (0:2).
Neverovatnih 65.000 navijača okupilo se danas na Alijanc areni da bodri svoje mezimce.
Zanimljiv je podatak da je ovo bio osmi put u sezoni da je Minhen na tribinama imao 60.000 ili više navijača, a danas je doživeo sedmi poraz.
Lavovi idu u treći rang takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle 25 godina. Naime, 1992. ispali su i odmah se vratili. Međutim sada postoji opasnost da Jordanac Ismaik koji je najveći investitor može vrlo lako i da se povuče. On je do sada uložio preko 60.000.000 evra u klub i sve je bilo uzalud.
Mnogi fudbalski asovi nosili su dresove Minhena. Naš Perica Radenković bio je šampion sa Lavovima 1966. Iz kasnijih generacija to su Rudi Feler, Olaf Boden, Bernard Vinkler, Jens Jeremis, Harald Černi, Davor Šuker, Danijel Birofka…
Ekipa koju sjajno s klupe predvodi nekadašnji as Borusije iz Dortmunda Hajko Herlih hrabro se suprotstavila Minhenu. Herlihovi junaci su Kolja Puš i Mark Lais, strelci u 30. i 41. minutu.
Trener Vitor Pereira je uzeo dve titule s Portom došao je kao deo velikog projekta a neslavno završio.
Pripremila: Katarina Stevanović
 
The post BRUKA U ALIJANC ARENI: Mnoštvo navijača ispratilo je Minhen u treću ligu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Minhen 1860 ispao u treću ligu, navijači bjesnili

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2017, 07:18

Ni podrška preko 60.000 ljudi na Alijanc Areni nije pomogla igračima Minhena 1860, koji je u revanš meču baraža za ostanak u 2. Bundesligi poražen od Jan Regensburga...Tim iz Minhena je u prvom duelu igrao nerješeno 1:1, ali je u utorak na svom stadionu poražen sa 2:0...To znači da se nekadašnji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.