CRNA SUBOTA U SRBIJI! JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Na putu Valjevo - Šabac preminule dve osobe, traje borba za život drugog vozača

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2021, 11:02

CRNA SUBOTA U SRBIJI! JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Na putu Valjevo - Šabac preminule dve osobe, traje borba za život drugog vozača

Po prvim izveštajima sa lica mesta, pretpostavlja da je vozač iz Valjeva idući iz pravca Koceljeve prešao iz svoje u treću traku i direktno se sudario sa Novosađaninom.

Dve osobe poginule su, a jedna je teško povređena u direktnom sudaru rano jutros na magistralnom putu Valjevo-Šabac u Brankovini.

Do čeonog sudara dva vozila došlo je jutros oko 4 časa, na delu ovog puta sa tri kolovozne trake. Sudarili su se " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << škoda" novosadskih tablica i "opel astra" u kojoj su se nalazili poginuli Valjevci.

Razlog prelaska nije poznat i biće utvrđen naknadno nakon što bude ustanovljena tehnička ispravnost vozila i odakle je zapravo putovao Valjevac i da li je umor mogao biti jedan od ključnih faktora za saobraćajnu nesreću.

Od siline udara na licu mesta poginuli su M.Đ koji je upravljao "opelom" i njegova tašta M.A .iz Valjeva dok je vozač drugog vozila prevezen u valjevsku bolnicu gde još uvek traje borba za njegov život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulih u nesreći na magistralnom putu Valjevo-Šabac

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano u subotu dogodila u Brankovini na magistralnom putu Valjevo-Šabac nastradali su M.Đ. i M.A. iz Valjeva.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.