Uspešna saradnja: Borković nastavlja da vozi sa mađarskim timom

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna saradnja: Borković nastavlja da vozi sa mađarskim timom

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odlučio je da ostatak sezone u Evropskom šampionatu turing automobila vozi sa mađarskim B3 racing timom, pod nazivom NIS Petrol Racing tim u "Seat leon Cup raceru".

Ovakva odluka rezultat je odlične saradnje koju je ostvario sa ovim timom na prvoj ETCC trci na čuvenoj stazi "Hungaroring".

"Posle iskustva u Svetskom šampionatu, slobodno mogu da kažem da ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uigran i spreman tim nisam video ni u WTCC. Oduševili su me svojom profesionalnošću još na razgovorima pred trku u Mađarskoj, a na samoj stazi pokazali su svo svoje umeće i požrtvovanost. Moram da priznam da sam već tada poželeo da ostatak sezone svoje poverenje dam upravo njima. Radujem se budućoj saradnji i uspesima koje ćemo, nadam se, zajedno postići", rekao je Borković.

B3 racing jedan je od vodećih timova u Mađarskoj koji se takmiči u FIA turing i formula takmičenjima. Sa "Seatom" se takmiče i u Seat Euro kupu gde imaju svoja dva vozača.

O popularnosti našeg automobiliste u Mađarskoj najbolje svedoči poziv da upravo Borković izveze prvi krug na HELL eko karting stazi na otvaranju Avalon parka 12.juna, kojem će prisustvovati brojni političari i javne ličnosti naših suseda. Ovaj park predstavlja najveću investiciju u turizmu u Mađarskoj ove godine i jedan je od najmodernijih eko kartinga u Evropi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAJE U ETCC: Đušan Borković vozi za mađarski tim

Izvor: Kurir, 10.Jun.2015

Najbolji srpski automobilista odlučio je da ostatak sezone u Evropskom šampionatu turing automobila vozi u Seat leon kup rejseru..Najbolji srpski automobilista, Dušan Borković odlučio je  da ostatak sezone u Evropskom šampionatu turing automobila vozi sa mađarskim B3 racing timom, pod nazivom...

Nastavak na Kurir...

Borković nastavlja saradnju sa Mađarskim B3

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2015, 07:59

Najbolji srpski automobilista, Dušan Borković odlučio je da ostatak sezone u Evropskom šampionatu turing automobila vozi sa mađarskim B3 racing timom, pod nazivom NIS Petrol Racing tim u Seat leon Cup raceru...Ovakva odluka rezultat je odlične saradnje koju je Dušan ostvario sa ovim timom na prvoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.