Glumac Žerar Depardje fizički napao paparaca u poznatom kafe-baru u Rimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 11:40

Glumac Žerar Depardje fizički napao paparaca u poznatom kafe-baru u Rimu

Samo nekoliko nedelja nakon što se suočio sa optužbama za seksualne napade, francuski glumac Žerar Depardje navodno je ispred jednog popularnog kafe-bara u Rimu napao poznatog italijanskog paparaca Rina Barilarija, preneli su danas mediji.
Navodi se da je Depardje (75) u utorak večerao sa dve žene u bašti bara Hari's u rimskoj ulici Vitorio Veneto kada je Barilari (79) počeo da ih fotografiše, prenosi Njujork Post.
Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.
Dok je slavni fotograf odlazio iz bara,...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žerar Depardje napao poznatog italijanskog paparaca: "Bilo je puno krvi, pao je na njega"

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2024

Francuski glumac Žerar Depardje navodno je ispred jednog popularnog kafe-bara u Rimu napao poznatog italijanskog paparaca Rina Barilarija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.