„KAD PIJEM, NE VOZIM“ NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU

Izvor: Radio Dunav, 26.Mar.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„KAD PIJEM, NE VOZIM“ NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU

Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara promovisali odgovornu vožnju
Beograd, 25. mart 2018. – Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara su sada već tradicionalno u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, za sve posetioce Međunarodnog sajma automobila “DDOR BG Car Show 06”, pripremili aktivacije koje doprinose >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << podizanju svesti vozača o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.
Ljubiteljima automobila posebno su bile zanimljive aktivacije sa „pijanim naočarima“ – Mega Wire koji testira strpljenje, stabilnost i koordinaciju ruke vozača, nalaženje i otključavanje prave bravice na kolima, pravilno spajanje zaštitnih pojaseva za vezivanje, kao i tabla na kojoj su posetioci koristeći pijane naočare spajali saobraćajne znake.
„Nastojimo da zajedno sa našim partnerom, Saobraćajnom policijom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, kontinuirano doprinosimo jačanju svesti sugrađana o odgovornom ponašanju prema sebi i drugima u saobraćaju i savetujemo ih da ne kombinuju alkohol i vožnju. Vozačima poručujemo da ukoliko su konzumirali alkohol, sačekaju autobus, prošetaju, pozovu taksi ili prijatelja“, kažu u Apatinskoj pivari.
Kampanja „Kad pijem, ne vozim“, koja se realizuje već punu deceniju, skreće pažnju javnosti da alkohol čak i u malim količinama može uticati na rasuđivanje i motoričke sposobnosti.

Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012,   Pivo

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

„Kad pijem ne vozim“ na sajmu automobila u Beogradu

Izvor: Danas, 26.Mar.2018

Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara su sada već tradicionalno u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, za sve posetioce  Međunarodnog sajma automobila, pripremili aktivacije koje doprinose svesti vozača o korišćenju alkohola, navodi se u saopštenju za medije. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.