KALUĐEROVIĆ: PREDNOST PARTIZANA NIJE NEDOSTIŽNA

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALUĐEROVIĆ: PREDNOST PARTIZANA NIJE NEDOSTIŽNA

BEOGRAD - Napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović izjavio je danas da Partizan u polufinalu nacionalnog Kupa ima veliku, ali ne i nedostižnu prednost i da bi pobedom u 20. kolu Jelen Superlige protiv Javora tim iz ulice Ljutice Bogdana vratio dobru atmosferu.

"Rezultat od 2:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa velika je prednost za crno bele. Ipak, mislim da mozemo da je dostignemo na domaćem terenu, ali biće teško", rekao je Kaluđerović na Sajmu automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu, prilikom druženja sa navijačima koje je organizovano na štandu NIS-a.

Kaluđerović je dodao da je prvenstvenoj pauzi zbog kvafikacija za evropsko prvenstvo tim radio na ispravljanju grešaka koje su se odnosile na primanje golova iz prekida.

Pored Kaluđerovića, dresove i postere navijačima potpisivali su njegovi saigrači iz Crvene zvezde Slavoljub Srnić, Stevan Reljić i Aval Isah, koji su sa posetiocima štanda igrali PES 2011 na Plejstejšnu.
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.