2015 Land Rover Discovery Sport model ušao u proizvodnju

Izvor: Moto.rs, 19.Okt.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 Land Rover Discovery Sport model ušao u proizvodnju

Prvi Land Rover Discovery Sport model je sišao sa proizvodne linije fabrike kompanije u Velikoj Britaniji. Kompanija nije želela da iznosi specifične detalje ali je rekla da će ovaj model biti isporučen kompaniji Virgin Galactic koja će ga koristiti za pripreme za lansiranje prvog komercijalnog svemirskog leta.

Nema informacija kakav pogonski agregat pokreće prvi proizvodni Discovery Sport model ali znamo da će ovaj model biti ponuđen sa turbopunjenim četvorocilindarskim motorom koji razvija 240ks snage i 338Nm obrtnog momenta. Evropski kupci mogu da se odluče i za 2.2L SD4 turbodizel motor koji razvija 190ks snage.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.