19.10.2014 ::: Proizveden prvi serijski Land Rover Discovery Sport

Izvor: AutoMagazin, 19.Okt.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

19.10.2014 ::: Proizveden prvi serijski Land Rover Discovery Sport

Sa proizvodnih traka u Halewoodu spušten je prvi serijski Land Rover Discovery Sport. Prvi primerak ovog luksuznog automobila namenjen je predstavnicima kompanije Virgin Galactic, koji će ga koristiti u okviru programa priprema za prvi komercijalni let u svemir. Land Rover je partner ovog projekta...

Pogledajte vest: Video: Land Rover Discovery Sport u akciji.

Land Rover Discovery Sport deli skoro pedeset procenata delova sa modelom Range Roveru Evoque. >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << Za proizvodnju novog modela, ova kompanija je investirala dodatna sredstva i angažovala nove radnike. Uvedeno je 250 novih radnih mesta i u fabrici u Halewoodu trenutno radi 4.750 ljudi.

reklama

Pogledajte vest: Land Rover u Ženevi najavio novu porodicu modela Discovery.

Kao firme snabdevači, za proizvodnju novog modela je uključeno 55 britanskih kompanija. Za proizvodnju novog modela, investirano je oko 100 miliona britanskih funti, a u martu mesecu ove godine u proizvodni pogon je instalirano 260 robota, sistema za varenje i sistem za kontrolu kvaliteta.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

2015 Land Rover Discovery Sport model ušao u proizvodnju

Izvor: Moto.rs, 19.Okt.2014

Prvi Land Rover Discovery Sport model je sišao sa proizvodne linije fabrike kompanije u Velikoj Britaniji. Kompanija nije želela da iznosi specifične detalje ali je rekla da će ovaj model biti isporučen kompaniji Virgin Galactic koja će ga koristiti za pripreme za lansiranje prvog komercijalnog...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.