TRAGEDIJA KOD PANČEVA Voz udario u automobil, ima MRTVIH I POVREĐENIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD PANČEVA Voz udario u automobil, ima MRTVIH I POVREĐENIH

Automobil "reno kangu" koji je vozio Slađan M. nije se zaustavio na znak STOP

Jedna osoba je poginula dok su dve povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 2.30 na putu Pančevo- Kovin, na pružnom prelazu kod kasarne "Stevica Jovanović".

, na železničkom pružnom prelazu, niti je vozač pristupio po znaku radnika obezbeđenja koji je baterijskom lampom signalizirao dolazak voza.

Nastavio je da se kreće prugom, kada je u njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << levu stranu udarila lokomotiva.

Tom prilikom, suvozač Nebojsa K. (38) je preminuo, a drugi putnik u automobilu je dobio teške telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

Vozač je zadobio lake telesne povrede, a utvrđeno je da u trenutku nezgode imao 0,69 promila alkohola u krvi.

Vozač lokomotive nije imao alkohol u krvi.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.