Prirodnjački centar Svilajnac: Tajne kosmosa i evolucije u uskršnjem programu za celu porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024, 16:19

Prirodnjački centar Svilajnac: Tajne kosmosa i evolucije u uskršnjem programu za celu porodicu

I ove godine Prirodnjački centar u Svilajncu je za vreme uskršnjih praznika spremio posebne programe u kojima može da uživa cela porodica. Najmlađe posetioce očekuju edukativno-kreativne radionice i zanimljive igre poput "Potrage za blagom", a pored najvećeg Dino parka, kod nas u Prirodnjačkom centru nalazi se i po prvi put u Srbiji izložba "Vremeplov" koja koristi i najnovije tehnologije proširene realnosti.
Kada zakoračite u svet tajni kosmosa pred vama će se pružiti jedinstven pogled na Zemlju iz svemirske letelice, a kada se okrenete čitav Sunčev sistem sa svojim planetama naći će se ispred vas. To je prvi deo izložbe "Vremeplov" Prirodnjačkog centra u Svilajncu koji koristi najnovije audio vizuelne tehnologije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.