Ovo je mladi KONOBAR kog je UBIO bahati vozač kod Aleksandrovca! Tuga do neba, komšije imaju samo reči hvale za njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:38

Ovo je mladi KONOBAR kog je UBIO bahati vozač kod Aleksandrovca! Tuga do neba, komšije imaju samo reči hvale za njega

Nesrećni mladić bio suvozač

Konobar (23) iz Male Vrbice kod Brusa poginuo je u petak uveče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksandrovca kada se bahati vozač koji je bežao od policije zakucao u "reno" u kom je on bio suvozač.

Nesreća se podsetimo, dogodila sat vremena iza ponoći u naselju Vitkovo kod Aleksandrovca.

- Nesreći je prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jurnjava policije i vozača "pežoa" koji se prvobitno nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu u Kruševačkoj ulici i to kod osnovne škole, već je dodao gas i nakon dva kilometra u naselju Vitkovo prilikom velike brzine izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u banderu pored puta, a potom se vratio na kolovoz i direktno se zakucao u "renokoji mu je išao u susret - navodi izvor i dodaje:

- Devojka (30) iz okoline Aleksandrovca bila je za volanom "renoa" i nije uspela da izbegne "pežo". Od siline udarca "pežo" je potom udario u drugo vozilo, kao i u policijskao koje je u tom trenutku naišlo. Usled jezivog sudara mladić na suvozačevom mestu je preminuo na mestu od zadobijenih povreda, dok je devojka tom prilikom zadobila teške telesne povrede, ali se nalazi van životne opasnosti.

Takođe, od siline udarca i vozač "pežoa" je zadobio povrede i on je zajedno sa devojkom transportovan saniteteom Hitne pomoći u Opštu bolnicu Kruševac.

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, jer su automobili prilikom udara potpuno smrskani. Prilikom uviđaja policija je utvrdila da je kazaljka brzinomera stala na 160 kilometara na čas.

Komšije poginulog mladića kažu da je on bio jedan divan i kulturan mladić.

Čuli smo za nesreću i veoma nam je žao. To je bio jedan vredan, pošten i predivan mladić koji se posle škole odmah zaposlio i radio je kao konobar u jednom lokalu u Aleksandrovcu. Putovao je i ništa mu nije bilo teško, borio se zajedno sa svojom porodicom za parče hleba - navode oni i dodaju da se njegova porodica bavi poljoprivredom, kao i da ide u nadnicu.

- Nije se nikad dogodilo da on prođe, a da se ne pozdravi. Jako nam je žao što je porodica na ovako surov način ostala bez njega. Imaju još dece i ćerka im se udala, ali ovako jedno biće zaslužuje da se zauvek žali. Još nije poznato kada će biti sahrana, jer je telo bilo na odbukciji.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

(Srbija Danas/Kurir)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.