PRVE FOTOGRAFIJE UŽASA KOD ALEKSANDROVCA: Bežao od policije pa ubio mladića! Dve osobe povređene (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:47

PRVE FOTOGRAFIJE UŽASA KOD ALEKSANDROVCA: Bežao od policije pa ubio mladića! Dve osobe povređene (FOTO)

Rasvetljavanje okolnosti je u toku

Mladić (24) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Aleksandrovcu kada je u automobil, u kom je bio sa još dvojicom prijatelja, udario vozač koji je bežao od policije.

Podsećamo, nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći u mestu Vitkovo, kod Aleksandrovca. Kako su rekli iz Policijske uprave Kruševac, u saobraćajnoj nesreći dve osobe su teško povređene.

Prema prvim informacijama, sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je do tragedije došlo kada je jedan vozač bežao od policije, a potom naleteo na vozilo u kom je bio nastradali mladić sa dvojicom prijatelja.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Kako se vidi na fotografijama, prednji delovi vozila su u potpunosti smrskani, te se pretpostavlja da je došlo do direktnog sudara pri velikoj brzini.

Hitna pomoć i vatrogasci došli u rekordnom roku počelo je izvlačenje putnika. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, nažalost, mladić je na mestu preminuo usled zadobijenih povreda, dok su njegova dva prijatelja zadobila olakše telesne povrede i kolima Hitne pomoći su transportovani na bolničko lečenje, prenosi Instagram stranica "serbialive_vesti".

Policija je sa tužiocima izvršila uviđaj, a rad na rasvetljavanju je u toku.

- Na licu mesta su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Više informacija o ovoj nesreći čekamo po saopštenju MUP-a Kruševac - prenele su "Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga".

Izvor: Srbija Danas/Blic/Marija Sušić/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.