Nišlija autom uleteo u dvorište, probio bankinu i sleteo s puta

Izvor: JužneVesti.com, 02.Maj.2021, 15:57

Nišlija autom uleteo u dvorište, probio bankinu i sleteo s puta

Lakše povrede zadobio je 73-godišnjak koji je danas "opelom" udario u "reno", a zatim sleteo sa puta u dvorište porodične kuće u Ulici Vojvode Putnika u Nišu, potvrdili su Južnim vestima iz niške policije.

Za volanom "renoa", u koje je "opel" najpre udario, bila je 70-godišnja žena, dodaju, a materijalna šteta nastala je na njenom automobilu i bankini pored puta, koju je vozač "opela" posle sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << probio.Samo vozač povređen, ali odbio bolničko lečenje; foto: M.M.

Automobil je nakon toga završio u dvorištu porodične kuće.

U toj nezgodi povrede je zadobio vozač "opela", ali je odbio bolničko lečenje - kažu u policiji.

Takođe kažu da se uzrok udesa i sletanja sa puta 73-godišnjaka utvrđuje i da je o tom događaju obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.