Goreli automobili u Novom Sadu

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreli automobili u Novom Sadu

Novi Sad -- Noćas su u Novom Sadu izgorela dva automobila, a sumnja se da su namerno zapaljeni, saznaje Radio 021.

U Ulici Ignjata Pavlasa, preko puta ulaza u Radio Novi Sad, pola sata posle ponoći, zapaljen je automobil "reno megan". Izgoreo je zadnji deo vozila, a vatrogasci su zaustavili dalje širenje vatre.

Skoro istovremeno, zapaljen je "pežo 206" u u Gogoljevoj ulici na Grbavici, a i ovaj požar su ugasili novosadski vatrogasci.

Policija je obavila uviđaj, a, prema nezvaničnim informacijama, prvi rezultati pokazuju da su oba vozila namerno zapaljena.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljena dva automobila u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 04.Apr.2014

U Ulici Ignjata Pavlasa, pola sata posle ponoći, zapaljen je "reno megan", a skoro istovremeno zapaljen je i "pežo 206" u Gogoljevoj ulici na Grbavici..NOVI SAD - U Novom Sadu noćas su izgorela dva automobila, a sumnja se da su namerno zapaljeni...U Ulici Ignjata Pavlasa, preko puta ulaza u Radio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.