Filmovi su sinonim za zabavu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Mar.2024, 13:45

Filmovi su sinonim za zabavu

Uživajte u napetim avanturama, uzbudljivim akcijama i neodoljivom humoru dok se prepuštate filmskim svetovima koji će vas odvesti na nezaboravna putovanja. Pripremite se za nezaboravno iskustvo pred ekranom!
Ljubitelje akcije i avanture definitivno će obradovati ovaj naslov! U pitanju je film “Pink Panter” koji zahvaljujući glumcima kao što su Steve Martin, Kevin Kline i Jean Reno predstavlja jedno od omiljenih dela iz sveta kinematografije. Pred hiljadama oduševljenih gledalaca na polufinalu Svetskog prvenstva između Francuske i Kine, neuhvatljivi profesionalni ubica ubija čuvenog francuskog trenera i nekako uspeva da ukrade njegov najvredniji...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.