Poklon vredan 90.000 evra: Katarina Živković rešila da se časti!

Izvor: Story, 28.Avg.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon vredan 90.000 evra: Katarina Živković rešila da se časti!

Pevačica Katarina Živković rešila je da se časti skupocenim automobilom. U pitanju je BMW X6 koji košta 87.000 evra, pišu domaći mediji. – Katarina obožava automobile, često putuje na nastupe svojim kolima. Za oko joj je zapao jedan džip, ali nije imala dovoljno para da ga kupi. Zato je odlučila da sačeka dok ne zaradi dovoljno ... The post Poklon vredan 90.000 evra: Katarina Živković rešila da se časti! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac pokazala Katju i raskošan enterijer svog doma (foto)

Izvor: Story, 28.Avg.2019

Pevačica Nataša Bekvalac često objavljuje na Instagram snimke i fotografije svoje mlađe mezimice Katje, ali joj nikada ne pokazuje lice. Baš zato, fanovi se pitaju kako devojčica izgleda i jedva čekaju da je vide. Lepa i zgodna pevačica sada je pokazala predivan i raskošan dom u kom uživa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.