Dacia otkrila svoj novi vizuelni identitet

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Jun.2021, 10:51

Dacia otkrila svoj novi vizuelni identitet

Proizvođač automobila koji je deo Renault Grupe, Dacia, osvežava vizealni identitet marke i amblem koji će se nalaziti na njihovim budućim modelima od sledeće godine.

U drugoj polovini sledeće godine Dacijinu ponudu automobila čeka novi vizuelni identitet – onaj koji bi trebao da pokrene novu fazu u istoriji kompanije. Dacia tako dobija potpuno novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << logotip.

Novi vizuelni identitet razvio je interni Dacijin tim, a ima za cilj da komunicira robusnost i stabilnost njihove marke, kao i vozila koja će se pod novim amblemom prodavati. Slova su načinjena od pravilnih, geometrijskih oblika, jednostavna su i čitljiva, a postavljena su na sivomaslinastu pozadinu, čija boja simbolizuje bliskost marke s prirodom.

Ostale boje koje će isticati novi identitet marke su tamna kaki zelena, terakota i boja peska – sve, dakle, ostaje u prirodnim tonovima. Naglasci u dizajnu biće u jarko narandžastoj i zelenoj boji kako bi istakli “tech” osećaj, poručuju dizajneri.

Novi logotip i paleta boja će postupno biti uvođeni u primenu već od ovog meseca, da bi početkom godine svi prodajni saloni Dacije bili usklađeni s njima. Na vozilima će osveženi logotip moći da se vidi u drugoj polovini 2022. godine.

Izvor: bug.hr
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.