Ponovo vozio pijan bez položenog vozačkog  ispita

Izvor: Beta, 07.Feb.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo vozio pijan bez položenog vozačkog ispita

Jedan Novosadjanin osudjen je na 40 dana zatvora pred Prekršajnim sudom jer ga je policija uhvatila dok je vozio automobil u stanju teškog pijanstva i bez vozačke dozvole."Saobraćajna policija uhvatila ga je u Kisačkoj ulici, kako u stanju teške alkoholisanosti vozi BMV bez položenog vozačkog ispita i u vreme kada mu je sudskom odlukom zabranjeno upravljanje motornim vozilom. Njega je saobraćajna policija u septembru uhvatila u vršenju sličnih prekršaja u Futoškoj ulici i privela prekršajnom sudiji", piše u saopštenju.Tom Novosadjaninu (33) Prekršajni sud je odredio i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana, piše u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zaustavila Novosađanina radi rutinske kontrole: Bio je jako pijan, ALI TO NIJE NAJGORE!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2017

Novosađaninu (33), novosadska policija odredila je zadržavanje do 12 sati, zbog sumnje da je učinio više saobraćajnih prekršaja...- Saobraćajna policija uhvatila ga je u Kisačkoj ulici, kako u stanju teške alkoholisanosti vozi BMV bez položenog vozačkog ispita i u vreme kada mu je sudskom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Novosađanin koji je ponovo vozio pijan i bez dozvole dobio 40 dana zatvora

Izvor: RTS, 08.Feb.2017, 05:03

. Jedan Novosađanin osuđen je na 40 dana zatvora pred Prekršajnim sudom jer ga je policija uhvatila dok je vozio automobil u stanju teškog pijanstva i bez vozačke dozvole.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.