OVO SU OTAC I ĆERKA KOJI SU SE U BOGATIĆU ZAKUCALI U DRVO: Da li je ovo razlog zašto je tinejdžerka vozila bez dozvole?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 15:54

OVO SU OTAC I ĆERKA KOJI SU SE U BOGATIĆU ZAKUCALI U DRVO: Da li je ovo razlog zašto je tinejdžerka vozila bez dozvole?!

Muškarac (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom ćerkom (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Devojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se lekari bore za život.

Nesrećni čovek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova ćerka (18). Sa teškim telesnim povredama hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a lekari se bore da joj spasu život. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog težine povreda prebačena u Beograd.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mesta.

Otac i ćerka su se vraćali sa svadbe, a pretpostavlja se da je otac dao svojoj ćerki da vozi jer je on popio na veselju.

Nastradali muškarac je iz mesta Badovinci i ima tri ćerke.

Kako se vidi na fotografijama i video snimcima sa lica mesta, automobil je u potpunosti zgužvan.

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog čoveka i mole se da devojka preživi.

- Tuga do neba. Moje saučešće i da dete bude dobro. Nemam reči, suvišno je - napisala je jedna prijateljica poginulog čoveka.

Očekuje se da će povređena devojka biti prebačena u šok sobu.

- U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, verovatno će biti primljena u šok sobu - rekao je izvor "Blica" o stanju povređene devojke.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.