Dara Bubamara sinu (15) dozvolila da vozi auto BEZ VOZAČKE DOZVOLE - Odvalio muziku do daske u BESNOJ mašini

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 22:29

Dara Bubamara sinu (15) dozvolila da vozi auto BEZ VOZAČKE DOZVOLE - Odvalio muziku do daske u BESNOJ mašini

Maloletno dete nije smelo da sedne za volan.

Pevačica Dara Bubamara voli da poseduje skupocene i brze automobile. Za svog četvorotočkaša je izdvojila oko 150.000 evra.

Međutim, Dara je razbesnela sve kada je na profilu njenog sina, Koste, osvanuo snimak na kom se vidi da vozi automobil. Njen sin ima samo 15 godina i nema položenu vozački ispit.

On je podelio video na kom vozi skupoceni automobil i sluša pesmu Cece Ražnatović i Maje Berović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Ne računaj na mene".

Mnogi su se zabrinuli jer je na taj način dečak ugrozio svoju bezbednost, ali i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Napolju je padala kiša, pa je preglednost u vožnji otežana i iskusnim vozačima, a kamoli maloletnom detetu koji nema vozačku dozvolu.

Dara se još uvek nije oglašavala povodom ove situacije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da javne ličnosti daju svojoj maloletnoj deci da voze automobile, a takav slučaj nedavno se desio kada je Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić dala svojoj ćerki, koja ima 10 godina da vozi automobil.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita,   Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dara Bubamara prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste!

Izvor: Svet plus, 20.Jan.2024, 10:03

Pevačica Dara Bubamara prokomentarisala je skandalozan snimak svog maloletnog sina Koste, koji vozi auto bez vozačke dozvole sa samo 15 godina! Auto je uzeo uz njenu dozvolu ali nije ga on vozio....Poznata pevačica Dara Bubamara poznata je po svom sklonosti ka luksuznim i brzim automobilima. Nedavno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.