TRAGEDIJA U SRBIJI: Pijani vozač UBIO mladića (19)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SRBIJI: Pijani vozač UBIO mladića (19)!

Imao 1.80 promila alkohola u krvi

Užasna nesreća dogodila se noćas na putu Vajevo - Šabac.

U nesreći je poginuo pešak (19) , koga je automobilom "pežo 406" udario vozač kome je posle nesreće izmerano 1.80 promila alkohola u krvi. On je, takođe, vozio automobil bez tablica!

Vozač je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Oko 6 sati jutro dogodila se i tragedija na Smedervskom putu 15 u Grockoj. Stariji čovek je sa automobilom "jugo florida" izleteo s puta, udario u banderu i poginuo.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U GROCKOJ Automobil sleteo s puta, vozač poginuo na licu mesta

Izvor: Blic, 04.Mar.2018

Stariji muškarac poginuo je jutros oko šest sati u Grockoj, kada je, upravljajući vozilom "jugo florida", sleteo s puta, saznaje "Blic", a potvrđuju u MUP-u...- Do nesreće je došlo na Smederevskom putu, vozač je sleteo sa puta i udario u betonski stub, i tom prilikom je poginuo na licu mesta....

Nastavak na Blic...

UDES KOD ŠAPCA: Pijani vozač automobila bez tablica ubio mladića

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2018

Noćas je kod Šapca poginuo pešak Miloš J. (19), koga je automobilom "pežo 406" udario Đorđe T. (38) kome je posle udesa izmerano 1.80 promila alkohola u krvi U saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo - Šabac noćas je poginuo pešak Miloš J. (19), koga je automobilom "pežo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.