Vučević  u Subotici: Kako dalje nakon Rezolucije o Srebrenici? Gradićemo pruge i puteve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024, 13:11

Vučević u Subotici: Kako dalje nakon Rezolucije o Srebrenici? Gradićemo pruge i puteve

Nakon obilaska gradilišta podvožnjaka u Subotici, na trasi brze pruge Beograd – Budimpešta, premijer Srbije Miloš Vučević je rekao da Srbija mora da se na drugačiji način odnosi prema partnerima koji su podržali, a s posebnim uvažavanjima prema prijateljima koji je nisu podržali, i izrazio nadu da će mir i stabilnost preovladati u regionu evropskog Balkana.
Vučević izrazio je bojazan da se politički odnosi u Bosni i Hercegovini nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici mogu zakomplikovati.
Kako dalje nakon Rezolucije o Srebrenici? Premijer kaže upravo ovako – gradeći pruge i puteve. Na evropskom putu, koji ne zavisi samo od Srbije. Nakon usvajanja Rezolucije, koju ocenjuje kao politički i pravno...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS- Subotica-Kelebija

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2024

Projekat izgradnje i rekonstrukcije brze pruge Beograd-Budimpešta je najbolji primer onoga što je u program Vlade Republike Srbije stavljeno kao "Skok u budućnost", rekao je premijer Miloš Vučević

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.