Sudar kamiona i kola, vozač “pežoa” na mestu mrtav!

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kamiona i kola, vozač “pežoa” na mestu mrtav!

UŽICE – Jutros oko osam časova, na magistralnom putu Užice – Požega u mestu Gorjani dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Ž.R. (47) iz Požege. Putnički automobil „pežo“ kojim je upravljao Ž. R. je išao iz pravca Užica i udario u kamion s prokolicom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Od siline udara „pežo“ je potpuno smrskan, a vozaču nije bilo spasa. Užički vatrogasci uspeli su da izvuku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << telo nesrećnog vozača iz olupine oko devet časova, a magistralni pravac je u prekidu. Od siline udara, na kamionu su pokidane spone i glava upravljača, pa je vozač teretnjaka K. R. posle sudara izgubio kontrolu nad vozilom koje se stotinak metara dalje obrušilo u kanal, tik uz železničku prugu, zbog čega je obustavljen i železnički saobračaj. Na sreću, vozač kamiona nije povređen.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Užice: Poginuo u sudaru sa kamionom

Izvor: B92, 29.Okt.2014

Putnički automobil „pežo“ kojim je upravljao Ž. R. je išao iz pravca Užica i udario u kamion s prokolicom koji je dolazio iz suprotnog pravca, pišu “Novosti“...Jutros oko osam časova, na magistralnom putu Užice – Požega u mestu Gorjani dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.