Novac dolazi od najpopularnijeg Hrvata na svetu Oglasio se direktor KBC-a nakon što je ovogodišnji predstavnik DONIRAO 50.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2024, 18:09

"Novac dolazi od najpopularnijeg Hrvata na svetu" Oglasio se direktor KBC-a nakon što je ovogodišnji predstavnik DONIRAO 50.000 EVRA

O humanom i izuzetnom gestu mladog Marka bruji čitav region, a sada su se oglasili i čelnici bolnica kojima je ovogodišnji prestavnik Hrvatske na prestižnom takmičenju donirao celokupnu novčanu nagradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASILI SE IZ USTANOVA KOJIMA JE PROSLEDIO 50.000 EVRA Region bruji o potezu Hrvata sa Evrovizije: "Baby Lasagna IMA 28 GODINA, a gledajući ga šta radi..."

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Baby Lasagna je danas odbio nagradu koju mu je dodelila džrava Hrvatska za osvojeno drugo mesto na "Evroviziji" i sva sredstva donirao u humanitarne svrhe, nakon čega se ispred KBC Zagreb oglasio direktor Ante Ćorušić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.