IZBEGNUTA TRAGEDIJA U ČAČKU: Pukla guma dok je preticao biciklistu, vozilo potpuno slupano (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 16:43

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U ČAČKU: Pukla guma dok je preticao biciklistu, vozilo potpuno slupano (FOTO)

U ulici Nikole Tesle u Čačku tokom popodnevnih sati došlo je do teške sobraćajne nezgode kada je vozač automobila "pežo" izgubio kontrolu nad volanom i prešao u suprotnu kolovoznu traku. 

- Do udesa je došlo kada je vozač pežoa pokušao da petekne biciklistu, u tom trenutku pukla mu je guma i povuklo ga u stranu. Vozilo je udarilo u tri drveta koja se nalaze pored puta, potpuno je slupano - kaže jedan od očevidaca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na svu sreću nije bilo nastradalih lica, a pričinjena je velika materijalna šteta. Lica koja su se nalazila u vozilu zadobila su lakše telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.