IBM i Peugeot sarađuju na temu Internet of Things primene u automobilima

Izvor: Moto.rs, 27.Apr.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBM i Peugeot sarađuju na temu Internet of Things primene u automobilima

IBM je udružio snage sa francuskom proizvođačem vozila PSA Peugeot Citroen sa ciljem razvoja servisa za poslovne i obične korisnike vezane za rastući trend povezanih automobila.

Dve kompanije rade zajedno već godinu dana na razvoju tehnologije povezanih vozila ali su kompanije najavile novo poglavlje sove saradnje sa ciljem prvih plodova razvoja servisa baziranih na ovoj tehnologiji. Kao deo novog partnerstva koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << će trajati sedam godina IBM i PSA će raditi sa partnerima sa ciljem razvoja povezanih rešenja i servisa za koje se nadaju da će da privuku nove korisnike. IBM tvrdi da nove poslovne prilike koje će doći kao deo ovog partnerstva će biti naročito popularne u inteligentnim gradovima i na prodajnim tržištima.

foto © Peugeot

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.