Fudbaleri Olimpijakosa pobedili Aston Vilu u Birmingemu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024, 23:19

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili Aston Vilu u Birmingemu

Fudbaleri Olimpijakosa su predvođeni trostrukim strelcem Ajubom El Kabijem pobedili kao gosti Aston Vilu rezultatom 4:2 u prvom meču polfinala Lige konferencija, dok je Fjorentina golom u 90+1. minutu savladala Klub Briž rezultatom 3:2.
Raspoloženi El Kabi je golovima u 16. i 29. minutu doveo Olimpijakos u vođstvo 2:0 u Birmingemu. Musa Dijabi je poredvodio klub sa Vila Parka do izjednačenja. Prvo je u 45+1. minutu bio asistent Oliju Votkinsu za 1:2, da bi u 52. i sam bio strelac posle dodavanja Liona Bejlija. Marokanac El Kabi je sa penala u 56. minutu vratio prednost Olimpijakosu, a konačnih 4:2 postavio je Argentinac Santijago Hece u 67. minutu.
Fjorentina je protiv Klub Briža povela u 5. minutu golom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.