Eksplodirao automobil u centru Cetinja, ima povređenih

Izvor: B92, 23.Dec.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u centru Cetinja, ima povređenih

Podgorica -- Dve osobe su povređene u centru Cetinja kada je došlo do eksplozije u automobilu marke "pežo" koje je bilo u pokretu, saopštio je crnogorski MUP.

Kako se navodi, sve se odigralo oko 18.30 sati, a povređena su dva muškarca, od kojih jedan teže i on je prebačen u bolnicu u Podgorici.

MUP navodi da se preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju uzroka eksplozije kako bi se utvrdilo da li je eksploziv podmetnut ili su lica koja su bila u vozilu prevozila eksploziv.

O događaju je obavešten nadležni tužilac.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirao automobil u pokretu, dve osobe povređene

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2017

Dve osobe su danas povređene u centru Cetinja kada je došlo do eksplozije u automobilu marke "pežo" koje je bilo u pokretu, saopštio je crnogorski MUP Cetinjani Nikola Kaluđerović i Stevo Vujović povređeni su večeras u eksploziji bombe koja se oko 18.30 dogodila na Bulevaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.