Eksplodirao automobil u pokretu, dve osobe povređene

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u pokretu, dve osobe povređene

Dve osobe su danas povređene u centru Cetinja kada je došlo do eksplozije u automobilu marke "pežo" koje je bilo u pokretu, saopštio je crnogorski MUP Cetinjani Nikola Kaluđerović i Stevo Vujović povređeni su večeras u eksploziji bombe koja se oko 18.30 dogodila na Bulevaru crnogorskih junaka, na Cetinju. Kako je Novostima saopšteno iz policije njih dvojica su se nalazila u automobilu marke "pežo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << " kojim je upravljao Kaluđerović. Do eksplozije je došlo kada se auto nalazio na semaforima. Pročitajte još: Eksplozija u Nišu: Bomba bila u ruci? Za sada se ne isključuje mogućnost da je u pitanju bomba koja je aktivirana daljinskim upravljačem ali se, dodaje naš sagovornik, ispituje i mogućnost da su povređeni prevozili eksploziv. U eksploziji je Kaluđerović zadobio teške povrede donjih ekstremiteta i on je prevezen u Klinički centar Crne Gore, dok je prošao sa lakšim povredama. "U eksploziji je teške telesne povrede zadobio N.K. i on je trasportovan u KCCG u Podgorici. S.V. je zadobio lakše telesne povrede. O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mesta će biti izvršen uviđaj, uz prisustvo veštaka za PEH (požari, eksplozije i havarije). Biće preduzete mere i radnje kako bi se utvrdilo da li je eksploziv podmetnut ili su lica koja su bila u vozilu prevozila eksploziv. Sve dalje aktivnosti biće preduzimane u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, radi utvrđivanja činjenica i potpunog rasvetljavanja događaja", kazali su iz Uprave policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Cetinje:Eksplodirao automobil u pokretu, dva muškarca povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2017

Dve osobe su danas povređene u centru Cetinja kada je došlo do eksplozije u automobilu marke "pežo" koje je bilo u pokretu, saopštio je crnogorski MUP...Kako se navodi, sve se odigralo oko 18.30 sati, a povređena su dva muškarca, od kojih jedan teže i on je prebačen u bolnicu u Podgorici...MUP...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.