Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2024, 09:30

Horoskop za 4. maj: Vaše ideje mogu trenutno biti rizične, nije vreme da se bavite novitetima

Horoskop za 4. maj 2024. godine donosi mnogo promena na ličnom i poslovnom planu

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je dnevni horoskop za 4. maj koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.
OVAN
POSAO: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate.
LJUBAV: Partner dobro razume vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje vas zbližavaju.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak iz kuće.
Šta nam još predviđa horoskop za 4. maj, pročitajte...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Maj.2024, 04:09

Ovan: Danas se fokusirajte na svoje ciljeve i budite spremni preuzeti inicijativu. Vaša energija će biti visoka, što će vam pomoći da prevaziđete izazove koji se pojave. Budite hrabri i samouvereni u svojim akcijama.. Bik: Vaša stabilnost će vam pomoći da se nosite s bilo kojim izazovima koji...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.